Izdelava unikatnih spletnih strani

Izdelava unikatnih spletnih strani

Izdelava unikatnih spletnih strani

Kakšno spletno stran potrebujem?

Na spletu je ogromno možnosti za predstavitev storitve ali produkta, utrjevanje blagovne znamke in na vsezadnje tudi ogromno možnosti za zaslužek in prvi korak je seveda z lastno spletno stranjo ali spletno trgovino. Kakšno spletno stran potrebujem, je zelo široko vprašanje.

V današnjih časih in tudi v prihodnje, je oziroma bo največkrat prvi stik potencialne stranke z vami preko spleta – vaša lastna spletna stran. Zato je zelo pomembna kakšna je ta spletna stran.

“Prvi vtis je lahko tudi zadnji!”

Dizajn in funkcionalnost

  • DIZAJN
    Dizajn spletne strani je na prvem mestu, saj je to prva stvar, ki jo obiskovalci opazijo. Dizajn je močno povezan z CGP – celostno grafično podobo podjetja. In dizajn spletne strani mora sovpadati z CGP-jem oz. če CGP-ja še nimate izdelanega mora sovpadati z storitvami, ki jih izvajate oz. produktom ki ga prodajate.
  • FUNKCIONALNOST
    Druga najpomembnejša lastnost spletne strani je funkcionalost. Funkcionalnost je  v določenem delu povezana z dizajnom (postavitev spletne strani). Drugače pa je funkcionalnost spletne strani prav tako pomembna kot dizajn, saj je treba obiskovalcu servirat prave informacije v pravem trenutku oz. jih more obiskovalec spletne strani najditi sam in to v najkrajšem možnem času.