Izdelava spletne strani

izdelava spletne strani

izdelava spletne strani

IZDELAVA SPLETNE STRANI

Spletna stran je ključnega pomena za vsako sodobno podjetje. Tudi če prodajate lokalno ali od priporočil zadovoljnjih strank, vas vaše stranke vseeno iščejo na spletu – na primer, da preverijo odpiralni čas.

ANALIZA

Da je končni izdelek v zadovoljstvo tako stranki kot obiskovalcu spletne strani, na začetku sodelovanja analiziramo želje, potrebe ter nujnosti spletne strani.

NAČRT

Po analizi, ko so želje in cilji znani, se lotimo načrta spletne strani. Načrt naredimo v skladu s cilji in potrebami. Ključnega pomena je, da obiskovalec dobi najpomembnejše informacije v najkrajšem možnem času.

IZDELAVA & OBLIKOVANJE

Spletno stran naredimo v najkrajšem možnem času, ki je seveda odvisen od zahtevnosti ter obsežnosti spletne strani. V primeru nujnosti določimo rok izdelave. Vsi ti dejavniki tudi najbolj vplivajo na ceno.

REZULTATI & PODPORA

Za popolno zadovoljstvo vam ponjamo svetovanje in podporo 24/7 tudi po zaključenem projektu. Da boste resnično prepričani, da je vaša spletna stran uspešna, vam bomo merili obiske spletne strani in vam mesečno dostavljali poročila.