Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine

ZAKAJ IMETI SPLETNO TRGOVINO?

Zato, ker bodo vaši izdelki naprodaj 24/7 in si lahko tako močno povečate prodajo, prisotnost na trgu ter prepoznavnost blagovne znamke.

ANALIZA

Da je končni izdelek v zadovoljstvo tako stranki kot obiskovalcu spletne trgovine, na začetku sodelovanja analiziramo želje, potrebe ter nujnosti spletne trgovine. Z našimi izkušnjami vam bomo priskočili na pomoč in vam svetovali, kaj so prednosti in slabosti spletnih trgovin.

NAČRT

Po analizi, ko so želje in cilji znani, se lotimo načrta spletne trgovine. Načrt naredimo v skladu s cilji in potrebami naročnika, da obiskovalec dobi najpomembnejše informacije v najkrajšem možnem času oz. optimiziramo čas in pot nakupa.

IZDELAVA & OBLIKOVANJE

Spletno trgovino naredimo v najkrajšem možnem času, ki je odvisen od zahtevnosti ter obsežnosti (števila artiklov). V primeru nujnosti določimo rok izdelave. Vsi ti dejavniki tudi najbolj vplivajo na ceno.

REZULTATI & PODPORA

Za popolno zadovoljstvo vam ponjamo svetovanje in podporo 24/7 tudi po zaključenem projektu. Da boste resnično prepričani, da je vaša spletna trgovina uspešna, vam bomo merili statistiko obiskov in nakupov v spletni trgovini ter vam mesečno dostavljali poročila.

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE

Omogočimo vam, da spletno stran urejate sami, kadarkoli in kjerkoli. Dodajanje in urejanje artiklov, še nikoli ni bilo lažje. Prihranili boste veliko časa in denarja.

PLAČILNE METODE

Obiskovalcem vaše spletne trgovine omogočimo več načinov plačevanja: kreditne kartice, PayPal, Bitcoin …

STATISTIKA NAKUPOV

Za vas beležimo statistiko obiskov in nakupov, tako da lahko v zelo kratkem času prilagodite izdelke ali storitve glede na navade kupce.