Zadovoljne stranke

Zadovoljne stranke

Zadovoljne stranke

facebook_zadovoljne_stranke

zadovoljne stranke

 

Zadovoljne stranke

Po sedmih letih obstoječe spletne strani, smo končno naredili korak naprej in se odločili za še tako nujno potrebno prenovo spletne strani. To delo smo zaupali podjetju Studio 6 | Spletne storitve. Profesionalen pristop, ustrežljivost pri naših željah in kompatibilnost so prve tri vrednote, zaradi katerih smo se odločili za njih. Podjetje priporočam vsem, ki želite imeti postavljeno in predstavljeno odlično spletno stran.
Trgovina MoKo
V veseljem mi je bilo sodelovati s podjetje Studio 6 | Spletne storitve na naši novi spletni strani www.orangecasting.com. Komunikacija in delo je potekalo brezhibno, hitro in učinkovito. Z veseljem bomo še sodelovali.
Orange casting
Dolgo časa smo iskali pravo rešitev za čimbolj optimalno rešitev funkcionalnosti in izgleda naše spletne strani. Studio 6 nam je vse to in še več omogočil s svojim profesionalnim in obenem osebnim pristopom.
Kingston
Ob sodelovanju s podjetjem Studio 6 Spletne storitve sem imel miren občutek, ker smo imela stvari pod kontrolo in ker sem jim lahko popolnoma zaupal. Cenim njihovo samoiniciativnost in predanost projektu ter doslednost tako v izvedbi in rokih. Hvaležen sem za naše partnerstvo in si obetam sodelovanja tudi v prihodnosti.
Eureka pen
Izdelavo spletne strani ter logotipa našega podjetja smo zaupali podjetju Studio 6 | Spletne storitve. Z sodelovanjem smo zelo zadovoljni, saj so zelo profesionalni ter ugodni. Z veseljem vas priporočam ostalim.
Polkaholik | Šola diatonične harmonike
Izdelavo spletne strani smo zaupali podjetju Studio 6 | Spletne storitve in te odločitve nismo obžalovali. Izdelali so kakovostno spletno stran v najkrajem možnem času. Skozi ves proces izdelave spletne strani, pa so nam bili tudi na voljo za kakršnokoli vprašanje. Priporočamo!
Puffy Lil'pancakes